Cristian Florea

Cristian Florea

Cristian Florea scrie pe blog din anul 2008 despre noutăți în social media, tehnologie, gadgeturi, aplicații sau informații pe care le consideră utile și interesante pentru comunitatea sa. Este o fire curioasă și perseverentă, iar obiectivul lui e să ajute cât mai mulți oameni să învețe lucruri utile în fiecare zi. 

La începutul anului 2019 a decis ca pe lângă scrisul pe blog, să încerce și crearea de conținut video pe Youtube. Postează de două ori pe săptămână clipuri cu trucuri și curiozități despre tehnologie, gadgeturi, aplicații sau review-uri de produse.

Pe LinkedIn este unul dintre creatorii de conținut activi din România, reușind să strângă peste 17.000 de urmăritori.

În cei peste 11 ani de când creează conținut pe rețelele sociale, Cristian a colaborat cu branduri precum Vodafone, eMag, Autonom, Medlife, BricoDepot, Bitdefender, KFC, BCR, Pilsner Urquell, Sun Plaza, CEC Bank, Caroli, McDonald’s, Enel, Uber, Gillette, Regina Maria, Rompetrol, UniCredit, Omniasig, Banca Transilvania, Canon, Smartbill, Raiffeisen Bank etc.

Unde te poate promova

Blog: https://cristianflorea.ro 

YouTube: youtube.com/cristianflorea 

LinkedIn: linkedin.com/in/cristianflorearo

Instagram: instagram.com/cristianflorearo

Contul de Facebook: facebook.com/cristianflorea.ro 

Pagina de Facebook: facebook.com/cristianfloreablog


#casăștiți

Proiectul #casastiti a pornit în anul 2014 din dorința de a împărtăși cu publicul de pe Facebook informații utile pe care le găseam pe internet sau prin diverse surse (cărți, documentare etc.). Uşor-uşor, proiectul a crescut, iar în prezent, conținutul publicat de noi adună peste 100.000 de reacții în fiecare lună. #casastiti a fost premiat la Webstock Awards drept unul dintre cele mai utile proiecte din online-ul românesc. 

Din anul 2014, proiectul a strâns o comunitate extrem de unită pe Facebook, cu peste 34,000 de persoane care urmăresc și comentează activ la postări. De asemenea, contul de Instagram, deși a fost deschis mai recent, la finalul anului 2019, crește considerabil pe zi ce trece, în prezent având peste 4.000 de urmăritori activi, care reacționează și comentează la postări și story-uri.

Datorită comunității unite și stilului informativ și interesant pe care îl folosim în social media, proiectul #casastiti este un mod excelent de a promova un brand sau o campanie cu ajutorul unui conținut util și atractiv.

Am colaborat până acum cu branduri precum Lidl, Decathlon, Caroli, Pilsner Urquell, HP, Enel, Bitdefender, Autonom etc.

Unde ne poți urmări

Site oficial: https://casastiti.ro 

Pagina de Facebook: facebook.com/casastiti

Contul de Instagram: instagram.com/casastiti

📲 În aplicația mobilă #casastiti disponibilă pentru iOS și Android