Consultanță în social media

Cristi a oferit până acum consultanță în social media pentru branduri și antreprenori, atât pe cont propriu, cât și în cadrul agenției. Îl recomandă experiența de peste 11 ani în industrie și pasiunea lui pentru social media, care îl motivează să citească și să testeze zi de zi tot ce apare nou pe rețelele sociale.

În ultimii doi ani, Cristi s-a specializat în consultanță pe LinkedIn, fiind una dintre cele mai importante rețele sociale pentru profesioniști.

Ai nevoie de servicii de consultanță dacă:

  • vrei să-ți îmbunătățești prezența pe rețelele sociale pentru a-ți atinge anumite obiective (lead-uri, vânzări, employer branding etc);
  • ai o problemă specifică legată de prezența ta sau a brandului pe care îl reprezinți în social media, iar un expert te poate ajuta să-i găsești o rezolvare;
  • vrei să-ți construiești prezența în social media pe un canal nou și ai nevoie de recomandările unui specialist pentru a începe cu dreptul;
  • vrei să afli opinia unei persoane din exterior, cu experiență, referitoare la activitatea ta pe rețelele sociale;

Îți putem oferi consultanță în social media la nivel general, privind activitatea brandului tau în online sau aplicat, pe LinkedIn, unde te putem ajuta să ajungi mai ușor la persoanele din industria ta cu care îți dorești să faci business.


Strategii de social media

Echipa noastră a creat în ultimii ani strategii de social media pentru zeci de companii și branduri din piață. Ne recomandă experiența pe care o avem în calitate de oameni de comunicare activi în industrie, mereu la curent cu tot ce este nou despre marketing, digital sau social media. 

Îți putem oferi o strategie completă pentru brandul tău. Pornim de la identificarea rețelelor sociale pe care se află persoanele cărora te adresezi. Continuăm cu setarea obiectivelor pentru fiecare mediu de comunicare în parte, apoi propunem o serie de tactici și tehnici care te vor ajuta la atingerea obiectivelor și obținerea rezultatelor dorite.

Strategiile de social media pe care le realizăm pot fi concepute pentru toate rețelele sociale pe care este prezent brandul tău sau pot fi făcute specific, pentru o singură rețea pe care îți dorești să fii activ pentru a obține rezultate scalabile (LinkedIn, Facebook, Instagram, YouTube etc.).


Cursuri și workshop-uri pe teme de social media

Cristi a susținut peste 20 de cursuri și traininguri pe teme de social media și a fost invitat ca speaker sau moderator la cele mai importante evenimente de social media și marketing din România. Este cunoscut pentru prezentări bine structurate și interesante, în urma cărora participanții obțin o serie de pași care-i ajută în activitatea lor din social media.

O parte din titlurile cursurilor susținute în ultimii ani:

  • Cum faci o strategie eficientă de social media;
  • Ce tipuri de conținut funcționează în social media;
  • Cum să-ți crești eficient contul de LinkedIn;
  • Cum îți construiești un brand personal puternic în social media;
  • Cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare.

Servicii de moderare la evenimente

În ultimii ani, Cristi a moderat paneluri la evenimente de marketing și social media din industrie, precum Webstock, Digital Marketing Forum sau PR Forum.

Dacă ai nevoie de un moderator agil, care interacționează activ cu speakerii și provoacă participanții din sală să adreseze întrebări, noi te putem ajuta.